Program of Bio-CHAIN symposium in Gifu

Day 1 (June 3rd)							
	12:00 ~		Registration desk open				
Opening Remarks	13:00		Hideharu Ishida (Gifu University, Japan) Director of G-CHAIN				
Welcome address	13:05		Hisataka Moriwaki (Gifu University, Japan) President of Gifu University				
Plenary Lecture-1							
	13:10 ~ 14:00 (50 min)	Chair: Akihiro Kusumi	Kai Simons (MaxPlanck Institute, Germany) "From Lipid Rafts to Lipidomics"				
Session 1		(25 min) Chair: Kenichi Suzuki	Invited Lecture-1				
"Membrane Biology"	14:00 ~ 14:25 (25 min)		Koichi Furukawa (Chubu University, Japan) "Regulation of Cell Signals by Glyco-sphingolipids via Cluster Formation on the Cell Surface"				
			Invited Lecture-2				
	14:25 ~ 14:50 (25 min)		Akihiro Kusumi (OIST, Japan) "Signal Transduction Enabled by Rapidly-Exchanging Molecules' Complexes: Findings by Single-molecule Tracking"				
	(30 min)	Group photo & coffee break					
			Invited Lecture-3				
	15: 20 ~ 15:45 (25 min)	Chair: Koichi Furukawa	Naoyuki Taniguchi (Osaka International Cancer Institute, Japan) "Branching N-Glycans and Implication for Cancer, COPD and Alzheimer's Disease"				
			Invited Lecture-4				
Session 2 "Glyco- science-1"	15:45 ~ 16:10 (25 min)		Kenji Kadomatsu (Nagoya University, Japan) "Chondroitin Sulfate as a Ligand Glycan that Disrupts Autophagy Flux at Axon Tips"				
			Invited Lecture-5				
	16:10 ~ 16:35 (25 min)		Koichi Kato (ExCELLS, Japan) "Determinants for Glycoprotein Fates in Cells"				
	16:35 ~ 17:25 (50 min)	Chair: Naoyuki Taniguchi	Plenary Lecture-2				
			Robert Haltiwanger (University of Georgia, USA) "Regulating Notch Signaling with Glycosylation"				
	18:00 ~ Get-together party						
	16.00 ~		Oct-together party				

Day 2 (June 4th)						
	9:00 ~ 9:25		Invited Lecture-6 Takashi Fujita (Kyoto University, Japan)			
Session 3 "Infection & Immunology"	9.00 ~ 9.23 (25 min)	Chair: Yasuhiro Takashima	"Induction of Antiviral Immunity by double-stranded RNA Derived from Edible Plants"			
	9:25 ~ 9:50 (25 min)		Invited Lecture-7			
			Hirotaka Kanuka (Jikei University, Japan) "Boosting New Arms to Tackle Pathogen-vector Mosquitoes"			
	9:50 ~ 10:15 (25min)		Invited Lecture-8			
			Koichi Fukase (Osaka University, Japan) "Synthesis and Biofunctional Studies of Immunomodulating Glycoconjugates"			
	(15min)	Coffee break				
	10:30 ~ 10:55 (25 min)	Co-Chair: Yoichi Maekawa, Yasutake Shimizu	Invited Lecture-9			
			Yasutake Shimizu (Gifu University, Japan) "Regulation of Gut Motility by the Central Nervous System"			
	10:55 ~ 11:20 (25 min)		Invited Lecture-10			
Session 4			Takeshi Sakaba (Doshisha University, Japan) "Mechanisms of Synaptic Transmission and Plasticity at Mammalian Central Synapses"			
"Neuro-	11:20 ~ 11:45 (25 min)		Invited Lecture-11			
science"			Chikara Abe (Gifu University, Japan) "C1 Neurons Mediate a Stress-induced Protection of Acute Kidney Injury"			
			Invited Lecture-12			
	11:45 ~ 12:10 (25 min)		Akihiko Yoshimura (Keio University, Japan) "Role of Brain Regulatory T Cells in Neural Repair after Stroke"			
	(80 min)	Lunch on your own				
Session 5 "Glyco- science-2"	13:30 ~ 14:20 (50 min)	Chair: Hideharu Ishida	Plenary Lecture-3			
			Srinivas Hotha (IISER, India) "Syntheses of Mycobacterial Glycans by Gold-catalyzed Methods"			

			Invited Lecture-13
	14:20 ~ 14:45 (25 min)	Chair: Koichi Fukase	Tadashi Suzuki (RIKEN, Japan) "Toward Curing NGLY1 deficiency"
	14:45 ~ 15:10		Invited Lecture-14 Kazunari Akiyoshi (Kyoto University, Japan)
	(25 min)		"Exosome Engineering and Glyco Engineering"
	15:10 ~ 15:35 (25min)		Invited Lecture-15 Yukishige Ito (RIKEN, Japan) "Chemical Synthesis and Functions of ER Derived Glycans"
	(15min)		Coffee break
	15:50 ~ 16:10 (20 min)	Chair: Kazunari Akiyoshi	Presentation from G-CHAIN
			Kenichi Suzuki (Gifu University, Japan) "Single-Molecule Imaging Study of Dynamics of Rafts and Exosomes"
			Presentation from G-CHAIN
Session 6	16:10 ~ 16:30 (20 min) 16:30 ~ 16:50 (20 min)	Chair: Yukishige Ito	Yasuhiko Kizuka (Gifu University, Japan) "Biosynthetic Regulation of Complex N-Glycan Structures"
"G-CHAIN			Invited Lecture-16
& CREST"			Shinya Hanashima (Osaka University, Japan) "Sphingolipid Structures and Domains in Bilayer Model Membranes"
	16:50 ~ 17:10 (20 min)		Presentation from G-CHAIN
			Hiromune Ando (Gifu University, Japan) "A Robust Method for Stereoselective Sialylation to Accelerate the Chemical Biology of Glycoconjugates"
Closing Remarks	17:10		Hideharu Ishida (Gifu University, Japan)